Vorige maand werd de wedstrijd na 2 minuten al gestaakt, daarom mogen wij vanavond in onze eigen Kuip een avondwedstrijd spelen. 
Wij van @de010fanss willen weer een als vanouds avondje Kuip ervan maken, waarbij HET LEGIOEN 90 minuten lang achter hun club blijven staan, ook als het niet loopt!!! Wij willen een sfeer gaan creëren die je als Feyenoord supporter niet meer vergeet, zorg ervoor dat je vanavond lekker elk liedje mee zingt en zorgt voor een waanzinnige sfeer, wellicht kan Feyenoord dat vertalen op het veld naar een ruime overwinning en dat is waar wij Feyenoorders natuurlijk op hopen!

Dat Feyenoord kracht put uit het legioen die 100% achter de spelers staat is afgelopen weekend natuurlijk wel gebleken toen wij in De Kuip wonnen van de nog ongeslagen koploper!

Doe jij mee met ons? Zorg dan dat je al je vrienden TAGT in dit bericht, zodat ook deze het zullen lezen. Laat daarnaast even een ❤️ achter als je wilt dat wij van De010fanss vaker een oproep als deze plaatsen!

de010fanss de010fanss

Vorige maand werd de wedstrijd na 2 minuten al gestaakt, daarom mogen wij vanavond in onze eigen Kuip een avondwedstrijd spelen. Wij van @de010fanss willen weer een als vanouds avondje Kuip ervan maken, waarbij HET LEGIOEN 90 minuten lang achter hun club blijven staan, ook als het niet loopt!!! Wij willen een sfeer gaan creëren die je als Feyenoord supporter niet meer vergeet, zorg ervoor dat je vanavond lekker elk liedje mee zingt en zorgt voor een waanzinnige sfeer, wellicht kan Feyenoord dat vertalen op het veld naar een ruime overwinning en dat is waar wij Feyenoorders natuurlijk op hopen! Dat Feyenoord kracht put uit het legioen die 100% achter de spelers staat is afgelopen weekend natuurlijk wel gebleken toen wij in De Kuip wonnen van de nog ongeslagen koploper! Doe jij mee met ons? Zorg dan dat je al je vrienden TAGT in dit bericht, zodat ook deze het zullen lezen. Laat daarnaast even een ️ achter als je wilt dat wij van De010fanss vaker een oproep als deze plaatsen!

06-12-2018 13:45:13